Kövess minket!
  
     

Fogfehérítés mindenkinek

Fogfehérítés mindenkinek
2014, április 30.

Talán nincs is annál nagyobb élvezet azok számmára, akik szeretik a teát, mint reggel a forró víz mellett kiválogatni, melyik teája repítse el aznap az ízek birodalmába, gyümölcs, ami ugyan finom, de nem tart ébren, vörös, aminek érdekes íze nem illik ehhez a napfelkeltéhez, a zöld, ami annyi mindenre jó, de most valahogy nem illik az ember kedvéhez. Esetleg a fekete, aminek bergamott aromája nem csak az ember orrát és nyelvét, hanem szinte az egész testét kényezteti, főleg a megfelelő ízesítéssel?

 

A választás sokszor esik a fekete teára, főleg koffeintartalma. Ahány ház, annyi szokás, mindenki mással issza ezt a forró nedűt, miközben még visszatérhet pár pillanatra álmai birodalmába, míg ráébredünk, hogy ideje felkészülni a napra, és a tea emlékéből nem marad más…

 

Csak a riadt tekintet, amit a fürdőszobai tükörre vetünk, amint meglátjuk fogaink színét, és eltöprengünk azon, mikor is voltunk utoljára fogorvosnál, de itt nem maradhat annyiban a dolog.

 

Azoknak, akiknek éltek már át hasonlót, ajánljuk a fogfehérítő ceruzát, amely már bárhol beszerezhető, a használata gyerekjáték, és szinte bárhol lehet használni! Manapság a fogfehérítés egyszerűen megoldható, nem kell lemondania a teázás öröméről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogfehérítőceruza1
A fehér fogak érdekében

Az elszíneződött fogak sokszor kellemetlen helyzetbe hozhatnak minket, de szerencsére már léteznek egyszerű megoldások. Ilyen a fogfehérítő ceruza, ami otthon...

Close