Kövess minket!
  
     

Fogfehérítés gyümölcsökkel? – Igen!

Fogfehérítés gyümölcsökkel? – Igen!
2014, április 30.

Azok, akiknek minden reggele egy forró kávéval indul, mellé pedig többnyire egy szál cigaretta társul, nagyon jól tudják, hogy a lazítás után a fürdőszobában makacsul meg kell küzdeni fogaik vakító fehérségéért, és ahhoz nem mindig elég egy szuper erős fogkrém, fogselyem vagy szájvíz.

 

Vannak drága megoldások a fogfehérítésre, lehet egyre pénztárcakímélőbb és fájdalommentes módszereket is bevetni, akár otthon, magunknak, akár a fogorvosunk segítségével, azonban vannak gyümölcsök is, amik segíthetnek célunk elérésben.

 

Az egyik ilyen természet adta ajándék az eper, amit frissen leszedve és mosva bedörgölve fogaira egyből látszik az eredmény. A másik a banán héja, amivel ugyanígy kell eljárni. A citrom is segíthet, ezt azonban ne használja túl gyakran fogzománca egészsége érdekében.

 

Minden fogfehérítési módszer roncsolja a fogzománcot, ezért, mint mindennél, a fogfehérítésnél is legyen mértékletes! Fontos a ragyogó mosoly, de bármelyik módszert alkalmazza, vigyázzon fogai épségére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogfehérítés1
A fogfehérítés módszereiről

Mind a házilag alkalmazható fehérítő módszerek, mind a fogorvos által történő fogfehérítés teljesen biztonságos, nem károsítja a fogakat. A házilag...

Close