Kövess minket!
  
     

A fogfehérítő toll használata

A fogfehérítő toll használata
2014, április 30.

A fogfehérítő toll piacra dobása nagy áttörést jelentett az otthoni fogfehérítés területén. A tollat megelőző módszerekhez képest biztonságosabbnak és hatékonyabbnak bizonyult, valamint egyszerűsége és hordozhatósága miatt bárhol lehet használni.

 

Egy olyan tollról van szó, aminek hatására a fogak színe néhány árnyalattal fehérebb lesz, mert olyan zselét tartalmaz, ami a benne lévő automatikusan felszabaduló oxigén segítségével fehéríti a fogakat. A folyamat úgy zajlik le, hogy az oxigén bejut a fogba és az elszíneződéseket használatról-használatra eltávolítja, ezáltal fehéríti.

 

A fogfehérítő toll alkalmazása egyszerű, hiszen csak be kell vele kenni a fogakat, körülbelül a felviteltől számított fél perc alatt megszárad, és ezután kezdi el kifejteni a hatását. Napi kétszeri használat javasolt és alkalmanként negyed-fél órát ajánlott rajta hagyni a fogakon, majd le kell mosni, így egy hét alatt több árnyalatot fehéredhetnek a fogak. Előnye, hogy a zselé könnyen bejut a fogrésekbe is, mert odafér a hegye, így mindenhol fehérít.

 

Használatkor amennyire csak lehet, szét kell húzni a szájat, annak érdekében, hogy alaposan be tudjuk kenni a fogainkat, és becsukni sem szabad a szájat, míg rajta van a zselé, ebben a helyzetben kell maradni. Figyeljünk, hogy az ínyre ne kerüljön zselé, mert irritálhatja, ha mégis olyan lesz, akkor alaposan le kell törölni, majd lemosni.

 

A fogfehérítő toll használata egyszerű, azonban mindig be kell tartani az előírásokat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Woman teeth
Fogfehérítés mindenkinek

Talán nincs is annál nagyobb élvezet azok számmára, akik szeretik a teát, mint reggel a forró víz mellett kiválogatni, melyik...

Close