Kövess minket!
  
     

A fogfehérítés módszereiről

A fogfehérítés módszereiről
2014, április 30.

Mind a házilag alkalmazható fehérítő módszerek, mind a fogorvos által történő fogfehérítés teljesen biztonságos, nem károsítja a fogakat. A házilag és a fogászati fogfehérítésen alkalmazott fehérítő módszereknek hatóanyagaikban megegyeznek.

 

Két anyagról van szó, a hidrogén peroxidról, és a karbamid peroxidról. Régen úgy hitték az emberek, sőt még egyes szakemberek is, hogy ezek az anyagok lemarják a fogzománcot, viszont ez lehetetlen volna, mert minden fogfehérítés után bizonyos idő elteltével visszasárgulnak a fogak, így ha minden alkalommal lemarna egy réteget, akkor végül teljesen tönkretenné az egész fogsort. A hidrogén és a karbamid peroxid a fog pórusain át a fogba jut, és ott kettébomlik oxigénre és vízre, tulajdonképp ez a kulcsa az egésznek, mert az oxigén oldja fel a fogakba épült szennyeződéseket.

 

A házilag elvégezhető fehérítési módszerek olcsóbbak és költséghatékonyak, rövid és középtávon rendkívül jól alkalmazhatóak, azonban jelentős eredményt csak a fogorvos tud elérni, hiszen a fogászatokon használt módszerek technikailag jóval fejlettebbek az otthon alkalmazhatóaknál, viszont jóval drágábbak és időigényesebbek.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogászatifogfehérítés2
Ha egy hozzáértő kezei között szeretne szépülni

Az emberek fogai elszíneződnek, ha magas koffeintartalmú italokat isznak, dohányoznak, nem ápolják rendszeresen a fogaikat, nem a megfelelő készítményeket használják,...

Close