Kövess minket!
  
     

A fehér fogak érdekében

A fehér fogak érdekében
2014, április 30.

Az elszíneződött fogak sokszor kellemetlen helyzetbe hozhatnak minket, de szerencsére már léteznek egyszerű megoldások. Ilyen a fogfehérítő ceruza, ami otthon használható eszköz, mely egy-két héten belül láthatóan fehérebbé teszi fogsorát.

 

 A fogfehérítő ceruza előnyei:

 

  • Nem kell időpontot egyeztetnie a fogorvossal, saját otthonában naponta egyszeri vagy kétszeri használattal látványos eredményt érhet el.
  • Bárhova magával viheti, hiszen elfér egy táskában.
  • Használata egyszerű, naponta mindössze húsz percet vesz igénybe.

 

A fogfehérítő ceruza hatékonyságát klinikai tesztek igazolják, így garantált a siker. Használata fájdalommentes, akár gyerekek is alkalmazhatják.

 

Az Egyesült Államokban már a 1990-es évek óta használatban lévő fogfehérítési eszköz mára nálunk is népszerűvé vált, a fogfehérítés biztonságos használatát és hatékonyságát már évekkel ezelőtt bizonyították.

 

A fogfehérítő ceruza mellett más módszerek is alkalmazhatóak, mint például a fogfehérítő matrica, mely hasonló elven működik, mint fogfehérítő toll vagy ceruza.

 

Ha fehérebb fogakra vágyik, érdemes kipróbálnia a fogfehérítő megoldások valamelyikét.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogfehérítés2
Fogfehérítés gyümölcsökkel? – Igen!

Azok, akiknek minden reggele egy forró kávéval indul, mellé pedig többnyire egy szál cigaretta társul, nagyon jól tudják, hogy a...

Close